4, Instalarea sticlei

Înainte de instalare, curățați toate suprafețele interioare ale geamului cu un detergent de sticlă pe bază de alcool. Aplicați garniturile de flanșă 166 pe fiecare flanșă a fiecărui canal. Aplicarea garniturii este cea mai eficientă dacă materialul este stocat într-o locație umbrită înainte de instalare. Garnitura trebuie ținută la o distanță de 1 inci de la capătul flanșei de pe un capăt

și se spală cu marginea flanșei de pe capătul opus (de exemplu, un canal de 96 inci ar avea o garnitură de flanșă de 95-1 / 2 inch 166). Porțiunea încastrată a garniturii este întotdeauna aplicată la capătul inferior al canalului.


Instalarea canalelor de sticlă poate începe fie în centrul punctului de deschidere, fie în orice capăt. Desenele din magazin sunt furnizate de obicei pentru a indica punctul de plecare și numărul de canale care urmează să fie utilizate pentru o anumită altitudine. Consultați TGP pentru mărimea articulației dintre canale. În mod obișnuit, aceste articulații sunt de 1/8 inci, dar dimensiunea uneori poate varia în funcție de cerințele documentelor contractuale. Canalele jamburei de la fiecare capăt al deschiderii geamului trebuie să aibă o acoperire minimă de sticlă de 20 mm, sau după cum se specifică altfel. Canalele de tăiere a flanșei / jamburi sunt introduse în mod obișnuit înainte de instalarea ultimului canal de dimensiune completă.


Buzunarul glazează canalele prin introducerea în căptușele din plastic situate în cap și apoi coborârea geamului pe inserția corespunzătoare din plastic situată în pervaz. De obicei, ventuzele sunt folosite pentru a ajuta la această procedură. Pentru a vă asigura că distanța dintre canale este consecventă, așezați șuruburile de plastic de 1/8 inch la cap și pragul fiecărui canal în timp ce acesta este instalat.

微信图片_20190304154834.png

5, Etanșarea sistemului

Înainte de aplicarea oricăror materiale de etanșare, verificați îmbinările de sticlă pentru consistență și plumb. Instalați plăci speciale de sticlă cu canal în articulațiile interioare și exterioare și etanșați toate îmbinările de sticlă-sticlă și sticlă-aluminiu cu material de etanșare siliconic aprobat. Pentru îmbinările de 1/8-inch din sticlă de sticlă, nu este necesar să folosiți tija de susținere. Amplasamentul de etanșare la perimetrul cadrului trebuie să fie ambalat cu tija de susținere dimensionată corespunzător, iar materialul de etanșare specificat, aprobat, trebuie aplicat acum la îmbinarea perimetrului.

Deși procesul de instalare pentru sticlă de canal, cum ar fi sticla de tip S de tip S, implică anumiți pași și tehnici specifice care diferă de sticla standard, glazinii cu experiență pot instala produsul fără a avea probleme prin utilizarea acestor orientări de bază.